Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 29 November 2022

Daily Current Affairs Quiz 29 November 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

29th November Current Affairs Quiz 2022

Question 1 – When is the 74th Foundation Day of NCC celebrated?

Answer – 27 November

Question 2 – Name of the Indian state which becomes the first Indian state to get Jio 5G services in all its districts?

Answer – Gujarat

Question 3 – Where will the biennial air show ‘Aero India 2023’ be held?

Answer – Bangalore

Question 4 – India conducted G20 talks for G20 envoys in ———-.

Answer – Andaman and Nicobar

Question 5 – Where were the India and Australia war game ‘Austra Hind 22’ began?

Answer – Rajasthan

Question 6 – Which country launched the ‘Indo-Pacific Strategy’ to boost cyber security?

Answer – Canada

Question 7 – The Indian Navy launched a new ‘Survey Ship’, name it?

Answer – Ikshak

Question 8 – Who is appointed as the president of ‘Indian Olympic Association’?

Answer – PT Usha

Question 9 – Which country wins the first ‘Davis Cup title 2022’?

Answer – Canada

Question 10 – The Indian boxers won which medal in the ‘Youth World Boxing Championship 2022’?

Answer – Gold Medal

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *