Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 8th February 2023

Daily Current Affairs Quiz 8th February 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

Table of Contents

8th February 2023 Current Affairs Quiz

Q1. In which city did PM Modi inaugurate the India Energy Week 2023?

Answer – Bangalore

Q2. In which city the first Youth20 Foundation Meeting 2023 began?

Answer – Guwahati

Q3. __ and the European Union (EU) announced the formation of three working groups under the ‘Business and Technology Council’

Answer – India

Q4. Which country has been designated as the “Pioneer Investor” by the International Seabed Authority?

Answer – India

Q5. Which state has the highest unemployment rate in India by January 2023?

Answer – Jammu and Kashmir

Q6. Which government scheme has been extended till March 2026?

Answer – PM Kusum Yojana

Q7. Yaya Tso will be the first Biodiversity Heritage Site of which Union Territory?

Answer – Ladakh

Q8. Which is the new competitive AI chatbot introduced by Google to ChatGPT?

Answer – Bard

Q9. __ has become the first civic body to launch Green Bond.

Answer – Indore

Q10. _ among the following unveiled India’s first hydrogen-powered technology for heavy-duty trucks.

Answer – Reliance and Ashok Leyland Trucks

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *