Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 28th December 2022

Daily Current Affairs Quiz 28th December 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

28th December Current Affairs Quiz 2022

Question 1 – Which state’s Dharmadam has become India’s first full library constituency?

Answer – Kerala

Question 2 – In which state Jio’s 5G service has started?

Answer – Andhra Pradesh

Question 3 – Who has become the Chairman and CEO of Railway Board?

Answer – Anil Kumar Lahoti

Question 4 – In which country has the first death occurred due to ‘brain eating amoeba’?

Answer – South Korea

Question 5 – Who has been appointed as the Executive Officer in FSSAI?

Answer – Ganji Kamala V Rao

Question 6 – In which city of Madhya Pradesh ‘Atal Memorial’ will be built?

Answer – Gwalior

Question 7 – The former President of which country has been sentenced to 11 years?

Answer – Maldives

Question 8 – Who has topped the medal tally in ‘Archery Asia Cup 2022’ recently?

Answer – India

Question 9 – Which medal has been won by Lovleen Borgohain in the ‘6th Elite National Women’s Boxing Championship’?

Answer – Gold Medal

Question 10 – Which country’s food has topped the list of the world’s best food?

Answer – Italy

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *