Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 28 November 2022

Daily Current Affairs Quiz 28 November 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

28th November Current Affairs Quiz 2022

Question 1 – Who was appointed as the Vice President of ‘The International Electrotechnical Commission’?

Answer – India

Question 2 – Which state will prepare a draft of cleanliness on the lines of Indore in the matter of cleanliness?

Answer – Uttar Pradesh

Question 3 – Stephanie Frapart has become the first woman to officiate in the men’s FIFA World Cup, she is from which country?

Answer – France

Question 4 – Where will India’s first ‘Night Sky Sanctuary’ be established?

Answer – Jammu and Kashmir

Question 5 – Name of the South Indian actress who won the title of ‘Most Popular Female Star’?

Answer – Samantha Ruth Prabhu

Question 6 – ‘Operation Turtleshield’ was launched by which country?

Answer – India

Question 7 – Who was conferred with ‘Dr. Mangalam Swaminathan National Award 2022’ for excellence in journalism?

Answer – Vishnu Tripathi

Question 8 – Where was the 22nd meeting of the Council of Ministers of the Rim Association in the Indian Ocean held?

Answer – Bangladesh

Question 9 – Name of the person who released the book ‘India the Mother of Democracy?

Answer – Dharmendra Pradhan

Question 10 – Who was appointed as the new Prime Minister of Peru?

Answer – Betsy Chavez

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *