Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 25th January 2023

Daily Current Affairs Quiz 25th January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

25th January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1 – When is ‘National Girl Child Day’ observed?

Answer – On 24 January

Question 2 – Who was appointed as the new chairman of ‘Amul’?

Answer – Shamalbhai B Patel

Question 3 – Who was appointed as the director of IIM Ahmedabad?

Answer – Bharat Bhaskar

Question 4 – Which country’s government declared a ‘Medical Emergency’ in the Yanomani region?

Answer – Brazil

Question 5 – Who was appointed by the US President as the Human Rights Ambassador to North Korea?

Answer – Julie Turner

Question 6 – Where were the ‘100 Days to Beat Plastic’ campaign launched?

Answer – Delhi

Question 7 – Where is ‘Mamani Mohotsav’ held?

Answer – Ladakh

Question 8 – Which state’s foundation day is celebrated on January 24?

Answer – Uttar Pradesh

Question 9 – Where will ‘SCO Film Festival’ be held?

Answer – Mumbai

Question 10 – Which airport won the ‘Best Sustainable Green Field Airport’ award?

Answer – Goa Airport

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *