Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 19th December 2022

Daily Current Affairs Quiz 19th December 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

19th December Current Affairs Quiz 2022

Question 1 – Which country has declared a nationwide emergency amidst fierce protests?

Answer – Peru

Question 2 – Who has unveiled the Hockey World Cup trophy in New Delhi?

Answer – Anurag Thakur

Question 3 – Who has launched an international mission to survey the Earth’s water?

Answer – NASA

Question 4 – Who has inaugurated the direct flight between ‘Mumbai to San Francisco’?

Answer – Jyotiraditya Scindia

Question 5 – Which state’s ‘Raktse Carpo Khubani’ has got GI Tag?

Answer – Ladakh

Question 6 – Which state government has announced free vaccination for lumpy skin disease?

Answer – Odisha

Question 7 – Which country’s President has signed the same-sex marriage law?

Answer – America

Question 8 – The Lok Sabha has approved the bill to add Hati community to the list of Scheduled Tribes (ST) of which state?

Answer – Himachal Pradesh

Question 9 – Which athlete’s name has been written the maximum number of times in the year 2022?

Answer – Neeraj Chopra

Question 10 – Which team won the ‘FIFA 2022 World Cup’?

Answer – Argentina

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *