Today Top 10 Full Forms Set 1

Today Top 10 Full Forms – In this article, you will find the top 100 important full forms, general full forms list, 50 important full forms, 20 full forms, full form list, gk full form, a to z full form, 25 full forms, Top 100 Important Full Forms List | Basic Full Forms (General Knowledge), questions are asked from this topic in all your exams, and so on.

Today Top 10 Full Forms

Q1. What is the Full Form Of NCR?

Answer – National Capital Region.

Q2. What is the Full Form Of PCS?

Answer – Provincial Civil Service.

Q3. What is the Full Form Of AM?

Answer – Anti Meridiem.

Q4. What is the Full Form Of PM?

Answer – Post Meridiem.

Q5. What is the Full Form Of DP?

Answer – Display Picture.

Q6. What is the Full Form Of MLA?

Answer – Member Of Legislative Assembly.

Q7. What is the Full Form Of IPL?

Answer – Indian Premier League.

Q8. What is the Full Form Of ERP?

Answer – Enterprise Resource Planning.

Q9. What is the Full Form Of FYI?

Answer – For Your Information.

Q10. What is the Full Form Of TDS?

Answer – Tax Deducted At Source.

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

1 thought on “Today Top 10 Full Forms Set 1”

Leave a Comment