Amazon Quiz

KBC Pari Match Quiz Answers Today 16 December 2022

KBC Pari Match Quiz Answers Today 16 December 2022– Players will be in searching for Kaun Banega Crorepati Season 14 or KBC Pari Match Quiz on 16th December 2022 Answers today. KBC Pari Match Quiz is released under the sony liv app. to test your skill and knowledge. 24*7 Daily Quiz KBC Pari Match offers a chance to win Rs.1000 for the top 10 players each.

KBC daily quiz contest will contain five questions and every correct answer will provide a chance to earn 200 points for the user therefore 1000 extra points. KBC daily quiz winners can win cash prizes, Kaun Banega Crorepati Season 14 audience pass tickets, Smartphones, Laptops, speakers, the latest tablets, Brand vouchers and so on.

KBC Pari Match Quiz Contest Overview:

Quiz NameKBC Pari Match Quiz
No of Questions:5
Winning Prize: Cash prizes, pass and so on
Released by: Sony Liv App only
Contest: 7th August 2022 to 30th December 2022
Episodes: 106
Quiz TimingDaily 10:00 am

KBC Pari Match Quiz Answers Today 16th December 2022 | 24×7 Daily Quiz

Q1) In which country, did India win an Olympic gold medal in hockey for the first time?

Answer: Amsterdam

Q2) What is the filament of an electric bulb made of?

Answer: Tungsten

Q3) In which city is ‘World Health Organization’ headquarters located?

Answer: Geneva

Q4) Where is the oldest port in India located?

Answer: Kolkata

Q5) Which among the following articles defines the Money Bill?

Answer: Article 110

KBC Offline Quiz Answers Today 16 December 2022

Q1) Who founded the Brahmo Samaj in the year 1828?

Answer: Raja Ram Moha Roy

Q2) How many countries does ‘Grand Trunk Road’ pass through?

Answer: 4

Q3) Who was the first human being to step on the Moon’s surface?

Answer: Neil Armstrong

Q4) Which city is also known as the ‘Pink City’ of India?

Answer: Jaipur

Q5) For receiving a payment, you need to?

Answer: None of the above

How To Play KBC Pari Match Quiz

  • Open Sony Live App on your device
  • Find KBC play-along section.
  • scroll down to find the KBC Pari contest banner.
  • Click on the banner
  • Give answers and win rewards.

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *