Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 9th January 2023

Daily Current Affairs Quiz 9th January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

9th January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1 – Who has been elected as the next Speaker of the ‘American House of Representatives?

Answer – Kevin McCarthy

Question 2 – In which city of Odisha’s state-of-the-art hockey stadium’ has been inaugurated?

Answer – Rourkela

Question 3 – How many ASI-protected monuments have been reported missing by the Ministry of Culture?

Answer – 50

Question 4 – Who has released his new book ‘Krantikari’?

Answer – Sanjeev Sanyal

Question 5 – International Hockey Federation has made whom as its global partner?

Answer – JSW

Question 6 – Who has launched ‘Low Smoke Superior Kerosene Oil’ for the Indian Army?

Answer – BRPL

Question 7 – Recently which city’s police has won the ‘Best Police Unit’ award for 2021?

Answer – Jalna and Nagpur

Question 8 – The Chief Minister of which state has demanded to give national status to ‘Ganga Sagar Fair’?

Answer – West Bengal

Question 9 – Which railway station has received the ‘Eat Right Station’ certificate from FSSAI?

Answer – Varanasi Cantt

Question 10 – Which writer has won the ‘Odakkuzhal Award’?

Answer – Ambikasuthan Mangad

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *