Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 4th January 2023

Daily Current Affairs Quiz 4th January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

4th January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1 – The Election Commission appointed ‘Maithili Thakur’ as the state icon of which state?

Answer – Bihar

Question 2 – Who has authored the new book ‘Breaking Barrier’?

Answer – Aunt Madhav Rao

Question 3 – China has made its ambassador ‘Chin Gang’ its foreign minister.

Answer – America

Question 4 – In which state was ‘Mission-929’ started by the Election Commission?

Answer – Tripura

Question 5 – In which state ‘Indian Library Congress’ was inaugurated?

Answer – Kerala

Question 6 – Recently when has DRDO celebrated its foundation day?

Answer – 01 January

Question 7 – Recently which has become the first state to do separate registration for ‘Winjet vehicles’?

Answer – Odisha

Question 8 – Which country has taken over the presidency of the European Union (EU) for the first 6 months of 2023?

Answer – Sweden

Question 9 – When is the 192nd birth anniversary of ‘Savitribai Phule’ celebrated?

Answer – On 03 January

Question 10 – By when have the Railways launched the plan to achieve ‘net zero carbon emissions’?

Answer – By 2030

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *