Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 29th December 2022

Daily Current Affairs Quiz 29th December 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

29th December Current Affairs Quiz 2022

Q1. Dharmadam becomes the first complete library constituency in India. Dharmadam belongs to which state?

Answer: Kerala

Q2. The UK-based economics consultancy firm Centre for Economics and Business Research (CEBR) predicted that India will be the third-largest economy by ————.

Answer: 2037

Q3. Who is elected for the first KR Gouri Amma national award in 2022?

Answer: Aleida Guevara

Q4. Name of the company that has signed an MoU with Tecnimont Private Limited to jointly evaluate and explore the possibility to develop a commercial-scale Green Methanol Production facility.

Answer: NTPC

Q5. Who is appointed as the chairman of the National Highways Authority of India (NHAI)?

Answer: Santosh Kumar Yadav

Q6. Which bank launched its flagship business mentoring program for MSME entrepreneurs ‘MSME Prerana’ in Rajasthan?

Answer: Indian Bank

Q7. The stage will be renamed to two places in which state after the state government got approval by Union Home Ministry.

Answer: Uttar Pradesh

Q8. Australian Cricket Association (ACA) announced Australia’s Men’s Test Player of the Year award will be renamed in honor of?

Answer: Shane Warne

Q9. Who is the author of the book titled “Forks in the Road: My Days at RBI and Beyond”.

Answer: C Rangarajan

Q10. Name of the insurance company has released a unique health insurance rider called “Respect Senior Care Rider.”?

Answer: Bajaj Allianz General Insurance

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *