Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 27th December 2022

Daily Current Affairs Quiz 27th December 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

27th December Current Affairs Quiz 2022

Question 1 – Where will Prime Minister Modi inaugurate the ‘National Youth Conference’?

Answer – Karnataka

Question 2 – Who has recently received the ’30th Eklavya Award’?

Answer – Swasti Singh

Question 3 – ‘PN Vasudevan’ becomes the MD & CEO of which bank?

Answer – Equitas Small Finance Bank

Question 4 – Who won the ‘Junior International Badminton Championship’?

Answer – Gato Sora

Question 5 – Who is elected as a Fellow of UNESCO-TWAS?

Answer – Prof. K S Rangappa

Question 6 – ‘Pushpa Kamal Dahal Prachanda’ becomes the new Prime Minister of which country?

Answer – Nepal

Question 7 – Who has unveiled the ‘Right to Repair Portal’?

Answer – Piyush Goyal

Question 8 – Which medal was won by ‘Mirabai Chanu’ in the 49 kg women’s category in the IWF World Championship?

Answer – Silver Medal

Question 9 – After whom has the ‘International Space Registry’ named a star?

Answer – Atal Bihari Vajpayee

Question 10 – Who was given the Sahitya Akademi Award for the year 2022 for ‘Kala Pani’?

Answer – M Rajendran

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *