Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 27 November 2022

Daily Current Affairs Quiz 27 November 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

27th November Current Affairs Quiz 2022

Question 1 – When is National Milk Day celebrated?

Answer: 26 November

Question 2 – Which country’s President is invited as the chief guest for ‘Republic Day 2023’?

Answer: Egypt

Question 3 – Where was the 25th National Conference on ‘e-Governance’ started?

Answer: Jammu and Kashmir

Question 4 – Who has been elected for the ‘Kuvempu National Award’?

Answer – V Annamalai

Question 5 – Recently ‘Vikram Gokhale passed away, who was he?

Answer – Actor

Question 6 – Who was honored with the ‘Asia’s Inspirational Leader 2022’ award?

Answer – Pacific Tiger

Question 7 – Who has topped the ‘Global Employability University Rankings 2022’?

Answer – MIT

Question 8 – ISRO launched the PSLV-C54 rocket to carry the Earth observation satellite from?

Answer – Shri Harikot

Question 9 – Which state’s Sultanpur village has been renamed as ‘Rahul Nagar’?

Answer – Maharashtra

Question 10 – Who was selected for the ‘Sangeet Natak Akademi Award?

Answer – Vasundhara Doreswamy

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *