Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 26th December 2022

Daily Current Affairs Quiz 26th December 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

26th December Current Affairs Quiz 2022

Question 1 – When is ‘Good Governance Day’ celebrated?

Answer – 25th December

Question 2 – Where is ‘Lohsar Mohotsav’ celebrated?

Answer – Ladakh

Question 3 – Sri Lanka and which country agreed to use the Indian Rupee for international trade?

Answer – Russia

Question 4 – Which state government announced giving Rs 1000 as a Pongal gift to ration card holders?

Answer – Tamil Nadu

Question 5 – Which Indian athlete made it to the top 25 highest-paid female athletes in the world released by Forbes?

Answer – PV Sindhu

Question 6 – Which bank launched a ‘Zero Fee Banking Savings Account’?

Answer – IDFC First Bank

Question 7 – Who was appointed as the new President of Fiji?

Answer – Sitwini Rabuk

Question 8 – Who got the rights to broadcast the 2024 Paris Olympics in South Asia?

Answer – Viacom 18

Question 9 – Who won the award for India’s Best Globally Competitive Power Company?

Answer – NHPC

Question 10 – Which film received the ‘Best Film’ award at the Kolkata International Film Festival?

Answer – The Golden Wings of Watercocks

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *