Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 24th January 2023

Daily Current Affairs Quiz 24th January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

24th January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1 – When is ‘Parakram Diwas’ celebrated?

Answer – On 23 January

Question 2 – Who has been appointed as the administrator of the ‘Shooting World Cup 2023’?

Answer – A. Of. Sikri

Question 3 – Who has been appointed as the next Director General of DGCA?

Answer – Vikram Dev Dutt

Question 4 – Which company’s CEO ‘Reed Settings’ has resigned from his post?

Answer – Netflix

Question 5 – Who has won the women’s singles final in the India Open Badminton Championship?

Answer – Un Siong

Question 6 – How many islands of the Andaman and Nicobar Islands have been named after Param Vir Chakra winners?

Answer – 21

Question 7 – Who has given the ‘Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar’?

Answer – Draupadi Murmu

Question 8 – Where has the Indian Navy conducted the ‘AMPHEX 2023’ mega exercise?

Answer – Andhra Pradesh

Question 9 – Who started the ‘Ops Alert’ exercise before Republic Day?

Answer – BSF

Question 10 – By whom has the book ‘India’s Knowledge Supremacy: The New Dawn’ been released?

Answer – Dr. Ashwin Fernandes

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *