Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 23rd January 2023

Daily Current Affairs Quiz 23rd January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

23rd January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1 – Which police station in the country was selected as the best police station for 2022?

Answer – Aska Police Station, Odisha

Question 2 – Where has the National AIDS Control Organization made the largest human red ribbon chain?

Answer – Bhubaneswar

Question 3 – In which state will India’s first Online Gaming Center of Excellence be installed?

Answer – Meghalaya

Question 4 – Who is elected as the Executive Director of the United Nations Environment Program?

Answer – Inger Anderson

Question 5 – Who becomes the champion in the recently held Dhaka Marathon 2023 in the men’s category?

Answer – Stanley Kriprotich Bet

Question 6 – Which state government is to host it’s first ‘Saras Mela 2023’?

Answer – Jammu and Kashmir

Question 7 – Which state government started the School of Eminence project?

Answer – Punjab

Question 8 – Who won the National Sports Club of India Snooker Open Crown 2023?

Answer – Laxman Rawat

Question 9 – What is its ranking of India in the recently released Global ‘Fire Power Index 2023’?

Answer – Fourth

Question 10 – Which British Indian was honoured with the ‘Freedom of City of London Award’?

Answer – Manish Tiwari

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *