Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 20th January 2023

Daily Current Affairs Quiz 20th January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

20th January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1 – When NDRF celebrated its foundation day?

Answer – 19 January

Question 2 – Which company launched the 2nd phase of the ‘Girls4Tech STEM’ initiative in India?

Answer – Mastercard

Question 3 – Which country’s Prime Minister has announced her resignation?

Answer – New Zealand

Question 4 – Who was appointed as the next Ambassador of India to ‘The Marshall Islands’?

Answer – Sibi George

Question 5 – Which country becomes the fourth largest trading partner of India?

Answer – Russia

Question 6 – Which bank in India won the ‘Best Small Bank Award 2022’?

Answer – Tamil Nadu Marketile Bank

Question 7 – Which country was declared by the World Bank as the weakest economy in South Asia?

Answer – Pakistan

Question 8 – Who was honoured with the ‘Martin Luther King Grand Parade Special Award’?

Answer – Krishna Vavilala

Question 9 – Which company is the most valuable brand created in the world?

Answer – Amazon

Question 10 – Where will the WEF Center for the Fourth Industrial Revolution be established?

Answer – Hyderabad

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *