Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 17th January 2023

Daily Current Affairs Quiz 17th January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

17th January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1 – When is ‘National Startup Day’ celebrated?

Answer – 16 January

Question 2 – Where was the Jallikattu 2023 ceremony started?

Answer – Tamil Nadu

Question 3 – Who announced ‘Arogya Maitri’ for medical supplies?

Answer – Narendra Modi

Question 4 – Who is appointed as Chief Economist by OCED?

Answer – Claire Lombardi

Question 5 – Where is the World Economic Forum 2023 summit being held?

Answer – Switzerland

Question 6 – According to the recently released Oxfam report, what percentage of the country’s wealth is owned by 1% of the rich in India?

Answer – 40%

Question 7 – Where was the ‘Think 20’ meeting under G20 started?

Answer – Bhopal

Question 8 – Which country’s ‘Michelle Centelia’ has registered his name in the Guinness Book of World Records by making mirror typing books?

Answer – Italy

Question 9 – India will donate ‘Pentavalent Vaccines’ to which country?

Answer – Cuba

Question 10 – Where is Bihu or Bhogali Bihu festival celebrated?

Answer – Assam

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *