Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 15th January 2023

Daily Current Affairs Quiz 15th January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

15th January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1: Where PM Narendra Modi launched Ganga Vilas, the world’s longest river tour?

Answer: Dibrugarh

Question 2: Shanti Kumari has been appointed as its new chief secretary in which state?

Answer: Telangana

Question 3: Singer Lisa Marie Persley passed away, was from which country?

Answer: U.S.A

Question 4: As per Tata Power, name of the city that will house the society’s first solar facility in India?

Answer: Mumbai

Question 5: Who will serve as Cognizant’s new CEO?

Answer: Ravi Kumar

Question 6: Name of the city/state that hosted the opening of the School of Logistics, Waterways, and Communication by Union Minister Sonowal and the Tripura Chief Minister?

Answer: Agartala

Question 7: As per the Global Economic Prospects Report published by the World Bank, how much economic growth has been estimated in India in 2023–2024?

Answer: 6.6 %

Question 8: Which state is ready to host the Khelo India Senior Women National Kho Kho league, which will be held from January 10 to January 13 of 2023?

Answer: Punjab

Question 9: What is the name of the player, who has scored 1,500 runs in T20 international cricket the quickest In terms of balls faced?

Answer: Suryakumar Yadav

Question 10: Which song received the Golden Globe for Best Original Song in 2023?

Answer: Naatu Naatu

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *