Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 12th January 2023

Daily Current Affairs Quiz 12th January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

12th January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1 – Where is the Khelo India Senior National Women’s Kho-Kho League being held?

Answer – Chandigarh

Question 2 – Who has been awarded the ‘Life Time Achievement Award’ at the ‘Jaipur Film Festival’?

Answer – Aparna Sen

Question 3 – Where has DRDO successfully test-fired short-range ballistic missile Prithvi 2?

Answer – Odisha

Question 4 – Which country’s former and last king Constantine passed away?

Answer – Greece

Question 5 – Who has been appointed as the CMD of ECIL?

Answer – Anurag Kumar

Question 6 – According to a recent report, which has been the most polluted city in India?

Answer – Delhi

Question 7 – Where has Sudarshan Patnaik made the world’s biggest hockey stick?

Answer – Odisha

Question 8 – Governor of which state has approved 30% reservation in government jobs for women?

Answer – Uttarakhand

Question 9 – Which is India’s fastest payment app launched?

Answer – PayRup

Question 10 – Who has topped the Henley Passport Index 2023?

Answer – Japan

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *