Daily Current Affairs Quizs

Daily Current Affairs Quiz 10th December 2022

Daily Current Affairs Quiz 10th December 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

10th December Current Affairs Quiz 2022

Question 1 – Who was elected as the new president of ‘The Table Tennis Federation of India’?

Answer – Meghna Ahlawat

Question 2 – Who is appointed as the acting Chief Justice of the Jammu and Kashmir High Court?

Answer – Tashi Rabstan

Question 3 – Who has topped the list of the world’s strongest passports issued by ‘Artan Capital’?

Answer – UAE

Question 4 – Where was the ‘9th World Ayurveda Congress and Arogya Expo 2022’ inaugurated recently?

Answer – Goa

Question 5 – Who inaugurated ‘Universal Coverage Day 2022’ in Varanasi?

Answer – Anandiben Patel

Question 6 – Which bank has won the EAG Award on Financial Security?

Answer – Bank of Baroda (BOB)

Question 7 – Which state government has created a new AI-based skill portal for jobs?

Answer – Karnataka

Question 8 – What is the position of ‘Nirmala Sitharaman’ in the list of 100 most powerful women in the world released by Forbes?

Answer – 36th

Question 9 – Where COP 15 was started to save nature?

Answer – Canada

Question 10 – Who has received the Prime Minister’s Award in Australia?

Answer – Veena Nair

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *