Amazon Quiz

KBC Pari Match Quiz Answers Today 14 December 2022

KBC Pari Match Quiz Answers Today 14 December 2022– Players will be in searching for Kaun Banega Crorepati Season 14 or KBC Pari Match Quiz on 14th December 2022 Answers today. KBC Pari Match Quiz is released under the sony liv app. to test your skill and knowledge. 24*7 Daily Quiz KBC Pari Match offers a chance to win Rs.1000 for the top 10 players each.

KBC daily quiz contest will contain five questions and every correct answer will provide a chance to earn 200 points for the user therefore 1000 extra points. KBC daily quiz winners can win cash prizes, Kaun Banega Crorepati Season 14 audience pass tickets, Smartphones, Laptops, speakers, the latest tablets, Brand vouchers and so on.

KBC Pari Match Quiz Contest Overview:

Quiz NameKBC Pari Match Quiz
No of Questions:5
Winning Prize: Cash prizes, pass and so on
Released by: Sony Liv App only
Contest: 7th August 2022 to 30th December 2022
Episodes: 106
Quiz TimingDaily 10:00 am

KBC Pari Match Quiz Answers Today 14th December 2022 | 24×7 Daily Quiz

Q1) On which planets, due to its clockwise (east to west) rotation on the axis, the Sun rises in the west and sets in the east?

Answer: Venus & Uranus

Q2) Which rocks are formed from the cooling and solidification of magma and lava?

Answer: Igneous

Q3) Who played the negative role in the movie ‘Gupt’?

Answer: Kajol

Q4) When is International Men’s Day celebrated?

Answer: 19th September

Q5) Since which of the following year ‘Winter Olympics’ are held?

Answer: 1924

KBC Offline Quiz Answers Today 14 December 2022

Q1) Who was the first women judge of the Supreme Court of India?

Answer: Fatima Beevi

Q2) An unknown caller claims to be from IDFC FIRST Bank and asks for your account/card details. What will you do?

Answer: Refuse to share details and disconnect the call

Q3) Which of the following countries is not a member of SAARC?

Answer: China

Q4) Which is the longest day of the year?

Answer: 21st June

Q5) Who composed the famous song ‘Sare Jahan Se Accha’?

Answer: Mohammad Iqbal

How To Play KBC Pari Match Quiz

  • Open Sony Live App on your device
  • Find KBC play-along section.
  • scroll down to find the KBC Pari contest banner.
  • Click on the banner
  • Give answers and win rewards.

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *