GK Current quiz Question of 23 September 2019 current affairs

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz

thump

Click To Read Current Affairs Of 23 September

current affairs daily quiz

Q 1. Minister of Human Resource Development Ramesh Pokhriyal ‘ Nishank ‘ recently introduced the Waste Management Accelerator for Aspiring Women Entrepreneurs (WAWE) Summit at which city?
Ans. Jaipur

Q 2. which Application, Amit Shah starts for the Chandigarh Police ?
Ans. E Saathi

Q 3.India’s first Railways station, will be awarded ‘Platinum rating’ by IGBC and CII?
Ans. Secunderabad

Q 4. in which state of india, NTPC will install biggest solar park ?
Ans. Gujarat

Q 5. in which year, ISRO will send its first astronaut to orbit under mission Gaganyaan?
Ans. December 2021

Q 6. in which city Google HQ decided to establish research lab in india?
Ans. Bengaluru

Q 7. according to new guidelines of RBI , a bank have to solve failed debit transactions in how many days?
Ans. 5 days

Q 8. ‘Bharosa savings account started by which bank ?
Ans. Airtel Payment Bank

Q 9. Who got silver medal in World Boxing Championship 2019 for India?
Ans. Amit Panghal

Q 10. new Deputy Managing Director (DMD) of IDBI Bank?
Ans. Samuel Joseph

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz

About Yashhuu

GK Current quiz Question of 23 September 2019 current affairs 1I love To Write Articles, I Write articles in many fields technology, news, educations, exams, gadgets reviews, coding, Apps. Facebook

Leave a Comment