HomeDaily Current Affairs QuizsDaily Current Affairs Quiz 22nd December 2022

Daily Current Affairs Quiz 22nd December 2022

Daily Current Affairs Quiz 22nd December 2022: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2022, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2022. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

22nd December Current Affairs Quiz 2022

Question 1 – Where was India’s first and world’s second Infantry Museum inaugurated?

Answer – Indore

Question 2 – Who launched India’s green steel brand “Kalyan Foresta”?

Answer – Jyotiraditya Scindia

Question 3 – Who hosted the “Tribal Winter Festival” for the first time?

Answer – Jammu and Kashmir

Question 4 – Who was given the charge of “GOC KILO Force”?

Answer – Mohit Seth

Question 5 – Which state government announced to give industry status to its tourism sector?

Answer – Assam

Question 6 – Who is nominated to the panel of Deputy Chairman in Rajya Sabha?

Answer – PT Usha

Question 7 – Which country’s last princess “Abigail Kawanankoa” passed away?

Answer – Hawaii

Question 8 – Which university becomes the only Indian university to get an A grade from NAAC recently?

Answer – Guru Nanak Dev University

Question 9 – Who won the Pro Kabaddi League title for the second time?

Answer – Jaipur Pink Panthers

Question 10 – By whom was the new book “Fit at Any Age” launched?

Answer – PV Iyer

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest News