HomeDaily Current Affairs QuizsDaily Current Affairs Quiz 1st January 2023

Daily Current Affairs Quiz 1st January 2023

Daily Current Affairs Quiz 1st January 2023: Students will be searching for the Current Affairs Quiz for Bank Exams 2023, so you have come to the right place. on this page, you will get the Current Affairs Quiz along with the Answers, Explanations, and Static Points. aspirants can practice and gain more marks in the State Government Exams or any other Competitive Exams through the Latest Current Affairs Quiz 2023. We have come up with some important questions related to current affairs and their answers for the students preparing for competitive exams. You can easily prepare for competitive exams with the help of these questions.

READ || DAILY CURRENT AFFAIRS – DATE-WISE

1st January 2023 Current Affairs Quiz

Question 1 – Which state government has appointed ‘N Chandrasekaran’ as the head of the Economic Advisory Council?

Answer – Maharashtra

Question 2 – Who has assumed the post of ‘Chairman cum Managing Director’ of ‘MOIL’?

Answer – Ajit Saxena

Question 3 – Who has become the first woman police commissioner of Uttar Pradesh?

Answer – Laxmi Singh

Question 4 – Which state’s Nijat Abhiyan has received the ‘IACP 2022 Award’?

Answer – Chhattisgarh

Question 5 – Who has inaugurated ‘Mega Dairy’ in Mandya, Karnataka?

Answer – Amit Shah

Question 6 – ‘Bombay Stock Exchange’ (BSE) has appointed whom as its new MD & CEO?

Answer – Sundarman Ramamurthy

Question 7 – Where is India’s second longest cable-stayed 8-lane Zuari Bridge inaugurated?

Answer – Goa

Question 8 – India and which country have signed defense and military cooperation agreement?

Answer – Cyprus

Question 9 – Which is the worst performing state in responding to RTI?

Answer – Tamil Nadu

Question 10 – Where will the new memorial of the British Indian Army be built?

Answer – Scotland

★★★★  You Can Also Read  ★★★★

Computer Awareness Quiz Questions Set (Banking)
Read Daily Current Affairs Topic Wise
Daily Current Affairs Quiz (Current GK Test)
Static Gk Quiz Questions and Answers

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Channel, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

******** End ********

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest News