Current Affairs Quizs GK Daily 6 October 2019

Quiz Current Affairs GK Daily 6 October 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student visit website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 6 October 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. GK questions on current affairs IBPS, SBI Current Affairs Competitive Exam. in this article , we are giving you best current affairs quiz and current affairs quiz questions

thump

Click To Read Current Affairs Of 6 October

Current affairs daily gk quiz

Q 1. in which city, The 8th edition of International Chefs Conference was taken place ?
Ans. New Delhi

Q 2. Jai Ram Thakur, CM of Himachal Pradesh made starting of Pragati Rath.it is associated with which bank ?
Ans. HDFC

Q 3. YSR Vahana Mitra yojana started by which state’s govt  ?
Ans. Andhra Pradesh

Q 4. for the purpose of making state pothole-free, a campaign has been run by which state ?
Ans. New Delhi

Q 5. in which city, The India and Bangladesh Business Forum was taken place ?
Ans. New Delhi

Q 6. according to the Global Firepower Index 2019, What is the ranking of India. ?
Ans. Rajasthan

Q 7. in which state, joint military training between India and Mongolian Nomadic Elephant was held ?
Ans. Himachal Pradesh

Q 8.  which city topped in indexing of 1st edition IMD Smart City 2019 ?
Ans. Singapore

Q 9. UCO Bank has released which three new digital products in Kolkata, West Bengal ?
Ans.  UCash, Digilocker and an app

Q 10. who has received Corporate Agency license from IRDA ( Insurance Regulatory Development Authority ) ?  
Ans. InstantPay

Q 11. new president of Rajasthan Cricket Association (RCA) ?
Ans. Vaibhav Gehlot

Q 12. Farook Khan was a  ?
Ans. Journalist

Q 13. Krishna Gopalkrishna Kadekodi was a  ?
Ans. Philatelist

Q 14. in Busan, South Korea, Who has earned the Face of Asia award at the Busan International Film Festival ?
Ans. Bhumi Pednekar

Q 15. New president of MCA ( Mumbai Cricket Association ) ?
Ans. Vijay Patil

Static GK Question 

Q 1 . Where is Head Querter of HDFC bank located ?
Ans. New Delhi

Q 2 .Currency of Mongolia?
Ans. Togrog

Q 3 . Where is Head Querter of UCO Bank is situated?
Ans. Kolkata

Click to Read 5 October Quiz Questions

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 6 October quiz questions, Latest september quiz questions, new september quiz questions, important september quiz questions, quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

Current Affairs Quiz gk Daily 6 October 2019

About Yashhuu

Current Affairs Quizs GK Daily 6 October 2019 1I love To Write Articles, I Write articles in many fields technology, news, educations, exams, gadgets reviews, coding, Apps. Facebook

Leave a Comment