HomeDaily Current Affairs QuizsCurrent Affairs Quizs GK Daily 5 October 2019

Current Affairs Quizs GK Daily 5 October 2019

Quiz Current Affairs GK Daily 5 October 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student visit website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 5 October 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. GK questions on current affairs IBPS, SBI Current Affairs Competitive Exam. in this article , we are giving you best current affairs quiz and current affairs quiz questions

thump

Click To Read Current Affairs Of 5 October

Current affairs daily gk quiz

Q 1. On the occasion of Paryatan Parv 2019, Tourism Ministry introduced app for 12 websites of India ?
Ans. Audio Odigos

Q 2. Name of portal that will help monitoring coal supply to power plants ?
Ans. PRAKASH

Q 3. For which city Tejas Express will run from Lucknow  ?
Ans. New Delhi

Q 4. Which express was flagged off by Union Ministers Piyush Goyal, Harsh Vardhan and Harsimrat Kaur Bada at Railway Station of New Delhi ?
Ans. Sarbat Da Bhala Express

Q 5. The govt of which state will build an university for Sports  ?
Ans. Delhi

Q 6. Who is third state to ban some categories of pan masala ?
Ans. Rajasthan

Q 7. 27th Annual Conference of the Indian Academy of Neurology, IANCON 2019 was hosted by which city ?
Ans. Hyderabad

Q 8.  To get customised services to account holders, Indian Army has signed on a MoU with which bank ?
Ans. Bank of Baroda

Q 9. Who is Indian cricketer that has left the post of Cricket Advisory Committee of BCCI ?
Ans. Kapil Dev

Q 10. Who has been chosen as new MD and CE of PNB bank?  
Ans. SS Mallikarjuna Rao

Q 11. Who has been chosen as new MD and CE of Oil India Company Ltd?
Ans. Sushil Chandra Mishra

Q 12. UN High Commissioner for Refugees (UNHCR) prestigious Nansen Award 2019 was given to whom ?
Ans. Azizbek Ashurov

Q 13. The Tech Whisperer book is written by whom  ?
Ans. Jaspreet Bindra

Q 14. Hargovind Laxmishanker Trivedi was belonged to which field ?
Ans. Surgeon

Q 15. Eric Pleskow was a ?
Ans. Film Producer

Static GK Question 

Q 1 . Where is Head Querter of National Building Construction Corporation located ?
Ans. New Delhi

Q 2 .Currency of Croatia?
Ans. Kuna

Q 3 . Where is Head Querter of  Bank of Baroda is situated?
Ans. Vadodara

Click to Read 4 October Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 5 October quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

Current Affairs Quiz gk Daily 5 October 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Latest Articles