HomeDaily Current Affairs QuizsCurrent Affairs Quizs GK Daily 4 October 2019

Current Affairs Quizs GK Daily 4 October 2019

Quiz Current Affairs GK Daily 4 October 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student visit website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 4 October 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. GK questions on current affairs IBPS, SBI Current Affairs Competitive Exam. in this article , we are giving you best current affairs quiz and current affairs quiz questions

thump

Click To Read Current Affairs Of 4 October

Current affairs daily gk quiz

Q 1. PM Sheikh Hasina paid a visit of India to redouble bilateral relations.from Which country, She is  ?
Ans. Bangladesh

Q 2. From Which city, Vande Bharat Express has been departed to Shri Mata Vaishnodevi Katra by Union Home Minister Amit Shah ?
Ans. New Delhi

Q 3. by which year, Indian Railways will establish connections between Kashmir and Kanyakumari, according to Railway Minister Piyush Goyal ?
Ans. 2022

Q 4. by which date,Persons of Indian Origin (PIO) cards will be valid with foreign passport for entrying/exiting into India ?
Ans. 31 March 2020

Q 5. Urjagiri, a campaign that will aware people to stop about power theft, is started by which state ?
Ans. Uttarakhand

Q 6. DF-41 intercontinental-range ballistic missile is uncovered by which nation
?

Ans. China

Q 7. a postage stamp of Mahatma Gandhi has been issued at the occasion of his 150th birthday by which nation ?
Ans. Madagascar

Q 8.  A digital fixed deposit product, which is known as Express FD, introduced by which bank ?
Ans. Axis Bank

Q 9.according to data of World Trade Organisation, in 2019, how much percent world trade will increase?
Ans. 1.2 Percentage

Q 10. who is govt’s principal spokesperson ?  
Ans. Kuldeep Singh Dhatwalia

Static GK Question 

Q 1 . Where is Head Querter of Paytm located ?
Ans. Noida

Q 2 .Currency of Netherlands ?
Ans. Euro

Q 3 . Where is Head Querter of WTO (World Trade Organisation) is situated?
Ans. Geneva

Q 4 . Where is Head Querter of National Basketball Association ?
Ans. NewYork, USA

Click to Read 3 October Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 4 October quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

Current Affairs Quiz gk Daily 4 October 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Latest Articles