Current Affairs Quizs GK Daily 30 September 2019

Current Affairs Quizs GK Daily 30 September 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 30 September 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. GK questions on current affairs IBPS, SBI Current Affairs Competitive Exam.

thump

Click To Read Current Affairs Of 30 September

Current affairs daily gk quiz

Q 1. To give honour to daughters and daughters-in-law who brings glory in families, society and the country, Which campaign begins by PM Modi ?
Ans. Bharat ki Lakshmi

Q 2. To make Sultanpur Lodhi Smart City project, how many money has sanctioned by Centre ?
Ans. 27.11 crore Rupees

Q 3. as out-of-pocket allowance for 2625 Khelo India (KI) athletes, how much money has approved by Ministry of Sports ?
Ans. 7.87 crore Rupees

Q 4. till which date has given to link Pan card with Aadhaar ? ?
Ans. 31 December  2019

Q 5. Which State is 5000th railway station in india to Wi-Fi enabled ?
Ans. West Bengal

Q 6. to boost tourism, social media giant Instagram has signed an agreement with which state ?
Ans. Assam

Q 7. in which state of India, the celebration of 9 day floral festival Bathukamma starts  ?
Ans. Telangana

Q 8.  Exercise MAITREE ?
Ans. Indo-Thailand

Q 9. to protect assets of Indian space from debris and harm , which Scheme has been started by ISRO ?
Ans. Netra

Q 10. In Which Nation, India has built a new building for Kuleshwor Awas Secondary School  ?
Ans. Nepal

Q 11. in which city, The World Sindhi Congress (WSC) organized international conference on Sindh ?
Ans. London

Q 12. in which zone, 8th lost continent hidden has been found ?
Ans. Mediterranean

Q 13. Where World Athletics Championships 2019 is being taken place ?
Ans. Doha

Q 14. First American lady has got success in hammer competition in Championship of World Athletics ?
Ans. DeAnna Price

Q 15. Who will serve as International Egg Commission’s chairman ?
Ans. Suresh Chitturi

Q 16. World Rabies Day’s theme ?
Ans. Rabies: Share the message. Save a life

Q 17. Jose died , related to field ?
Ans. Singer

Q 18. Loss book is writen by  ?
Ans. Siddharth Dhanvant Shanghvi

Q 19. for Vayalar Ramavarma Memorial Literature Award 2019, which novel is chosen ?
Ans. Nireeswaran

Static GK Question 

Q 1 . What is currency name of Thailand ?
Ans. Baht

Q 2 . Where HQ of Bank of International Settlements is situated ?
Ans. Basel

Q 3 . Where HQ of ISRO  is situated ?
Ans. Bengaluru

Click to Read 29 September Quiz Questions

current affairs 2019

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 30 september quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, quiz questions for SBI.

Current Affairs Quiz gk Daily 30 September 2019

About Yashhuu

Current Affairs Quizs GK Daily 30 September 2019 1I love To Write Articles, I Write articles in many fields technology, news, educations, exams, gadgets reviews, coding, Apps. Facebook

Leave a Comment