Current Affairs Quizs GK Daily 2 October 2019

Quiz Current Affairs GK Daily 2 October 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 2 October 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. GK questions on current affairs IBPS, SBI Current Affairs Competitive Exam.

thump

Click To Read Current Affairs Of 2 October

Current affairs daily gk quiz

Q 1. on the ocassion of 150th birthday of Nation’s Father, Doordarshan has tied with which organisation to telecast a TV show ?
Ans. UNESCO

Q 2. Campaign named as Plants for Plastic, has been run which state of nation ?
Ans. Assam

Q 3. According to indexing of Niti Aayog’s School Education Quality( SEQI ), tell the name of state who ranked at first position ?
Ans. Kerala

Q 4. where will be organized The festival of Gandhi Film ?
Ans. Mumbai

Q 5. where did International Conference Mascrade of 6th edition was organized ?
Ans. New Delhi

Q 6. Which indian bank has started its branch in Victoria,Australia ?
Ans. SBI

Q 7. based on Data of RBI, The current account deficit of GDP is now ?
Ans. 2 Percentage

Q 8. which nation is organizing World Tournoi satellite competition
?

Ans. Belgium

Q 9. Who was winner of  Russian Grand Prix ?
Ans. Lewis Hamilton

Q 10. who has been chosen as bank administrator of Punjab and Maharashtra Cooperative Bank Limited?  
Ans. Jai Bhagwan Boria

Static GK Question 

Q 1 . Where is Head Querter of Federation of Indian Chambers of Commerce & Industryis located ?
Ans. NewDelhi

Q 2 . Where HQ of UNESCO is situated ?
Ans. Paris

Click to Read 1 October Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 2 October quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, quiz questions for SBI.

Current Affairs Quiz gk Daily 2 October 2019

About Yashhuu

Current Affairs Quizs GK Daily 2 October 2019 1I love To Write Articles, I Write articles in many fields technology, news, educations, exams, gadgets reviews, coding, Apps. Facebook

Leave a Comment