Current Affairs Quizs GK Daily 13 October 2019

0
17

Quiz Current Affairs CA GK Daily 13 October 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student visit website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 13 October 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. GK questions on current affairs IBPS, SBI Current Affairs Competitive Exam. in this article , we are giving you best current affairs quiz and current affairs quiz questions

thump

Click To Read Current Affairs Of 13 October

Current affairs daily gk quiz

Q 1. for energy and maritime defence cooperation, how much money of line of credit has been given to Comoros by India ?
Ans. 60 million Dollars

Q 2. For the purpose of encouraging Public engagement in planting trees and other such Green drives, an apps is started off by Housing & Urban Affairs ministry ?
Ans. mHariyali

Q 3. the Nation who has joined in list of world’s leading city networks and technology governance organisations ?
Ans. India

Q 4. in which state, the public refrigerator is placed to avoid food wastage by Southern Western Railway ?
Ans. Karnataka

Q 5. India has started the 2nd edition of Coordinated Patrol (CORPAT) with which nation ?
Ans. Bangladesh

Q 6. in which city of state, the first India Sports Summit 2019 was started off by Kiren Rijiju ?
Ans. New Delhi

Q 7. Where the Second edition of India-China Informal Summit was taken place ?
Ans. TamilNadu

Q 8.  The first World reporton vision, introduced by which organisation  ?
Ans. WHO ( World Health Organization )

Q 9. Ranking of Indian passport in latest global passport Indexing, recently published by Henley & Partners ?
Ans. 82

Q 10. RBI has given a non-banking financial company (NBFC) licence to which company ?  
Ans. Credit Saison India

Q 11. at the annual Sport Australia Hall of Fame, who earned The Don Award ?
Ans. Ashleigh Barty

Q 12. Who has been chosen as new COO (Chief Operating Officer ) of MasterCard ?
Ans. Vikas Verma

Q 13. Who got the first place in the list on Forbes’ list of richest Indians of 2019 ?
Ans. Mukesh Ambani

Q 14. Robert Forster  was a  ?
Ans. Actor

Q 15. theme of 2019 year World Egg Day ?
Ans. Eat your egg today and every day

Static GK Question 

Q 1 . Where is Head Querter of World Economic Forum located ?
Ans. Switzerland

Q 2 . Where is Head Querter of  World Health Organisation  is situated?
Ans. Geneva

Click to Read 12 October Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 13 October quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, CA quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

13 October CA Quiz  2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here