Current Affairs Quizs GK Daily 11 October 2019

0
21

Quiz Current Affairs GK Daily 11 October 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student visit website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 11 October 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. GK questions on current affairs IBPS, SBI Current Affairs Competitive Exam. in this article , we are giving you best current affairs quiz and current affairs quiz questions

thump

Click To Read Current Affairs Of 11 October

Current affairs daily gk quiz

Q 1. Don Pramudwinai, is a foreign minister of which country ?
Ans. Thailand

Q 2. Which Pradhan Mantri Innovative Learning Programme has been started off from ISRO HQ ?
Ans. DHRUV

Q 3. how much percentage in DA to Central govt employees has been increased by Union Cabinet ?
Ans. 5

Q 4. to which date has been set for Aadhar seeding for PM KISAN scheme ?
Ans. 30 November 2019

Q 5. to give facility to passengers of railways, which app has been introduced by Union Minister of State for Home, Nityanand Rai ?
Ans. Sahyatri

Q 6. on the occasion of World Sight Day, a new eye care programme- Dr. YSR Kanti Velugu has been introduced by which state ?
Ans. Andhra Pradesh

Q 7. Who is polar researcher from Kerala that will be joined in largest ever Arctic expedition “MOSAiC Expedition“ ?
Ans. Vishnu Nandan

Q 8.  research agencies has made a system that will help to warn fishermen of danger ?
Ans. GEMINI

Q 9. to which country, over 10,000 vials of anti-rabies vaccines has been got by India ?
Ans. Myanmar

Q 10. who was given the Russian Order of Courage by Russian President Vladimir Putin ? 
Ans.  Nick Hague

Q 11. According to World Bank, Asia Pacific growth will be in 2019 ?
Ans.  5.8

Static GK Question 

Q 1 . Capital of Thailand?
Ans. BahtBangkok

Q 2 . Capital of Myanmar ?
Ans. Naypayitaw

Q 3 . Where is Head Querter of Lakshmi Vilas Bank is situated?
Ans. Chennai

Click to Read 10 October Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 11 October quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

Current Affairs Quiz gk Daily 11 October 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here