Current Affairs Quizs GK Daily 10 October 2019

Quiz Current Affairs GK Daily 10 October 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student visit website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 10 October 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. GK questions on current affairs IBPS, SBI Current Affairs Competitive Exam. in this article , we are giving you best current affairs quiz and current affairs quiz questions

thump

Click To Read Current Affairs Of 10 October

Current affairs daily gk quiz

Q 1. lately External Affairs Minister (EAM) S Jaishankar started off which telecom education project for the African Countries ?
Ans. e VidyaBharti

Q 2. lately which scheme has been introduced by the Central Board of Direct Taxes , that will help to remove physical interface between an assessing officer and an assessee ?
Ans. Faceless e-Assessment

Q 3. in which place, the government started 1st Day Care Recreation Centre for senior citizens ?
Ans. Leh

Q 4. What is place of India in latest Annual Global Competitiveness Index ?
Ans. 68

Q 5. which mutual fund company has changed his name to Nippon India Mutual Fund ?
Ans. Reliance

Q 6. to install a non-banking financial company, RBI gives licence to which company ?
Ans. Shubh Loans

Q 7. to enhance MSME and start-up environment, Bombay Stock Exchange shaked their hands with which organisation ?
Ans. FICCI

Q 8.  According to latest ICC Women’s ODI rankings, which country has ranked first in ranking ?
Ans. Australia

Q 9. Bastian Schweinsteiger belongs to which field ?
Ans. Football

Q 10. Winner of 15th World Gymnastics Championships Title ?  
Ans. Simone Biles

Q 11. Winner of Nobal 2019 in Chemistry ?
Ans.  John B. Goodenough, M. Stanley Whittingham and Akira Yoshino

Static GK Question 

Q 1 . Where is Head Querter of  Central Board of Direct Taxes located ?
Ans. New Delhi

Q 2 . Where is Head Querter of  World Economic Forum (WEF) is situated?
Ans. Geneva

Click to Read 9 October Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 10 October quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

Current Affairs Quiz gk Daily 10 October 2019
Yashhuuhttps://www.prepareexams.com
I love To Write Articles, I Write articles in many fields technology, news, educations, exams, gadgets reviews, coding, Apps etc.....

More from author

Related posts

Advertisment

Latest posts

Daily Current Affairs Quiz 30 May 2020

Daily Current Affairs Quiz 30 May 2020 Read Daily Current Affairs 30 May 2020 Hindi

‘Rozgar Setu’ scheme for skilled workers

Rozgar Setu scheme for skilled workers The Chief Minister of Madhya Pradesh Shri Shivraj Singh Chouhan is going to...

Mukhyamantri Swarozgar Yojana

Mukhyamantri Swarozgar Yojana Uttarakhand chief minister, Trivendra Singh Rawat starts off the “Mukhyamantri Swarozgar Yojana” for returnee migrants.  it...

Today Top Current Affairs 30 May 2020 Hindi

Today Top Current Affairs 30 May 2020 Hindi Get Current Affairs 30 May 2020 PDF

Today Top Current Affairs 30 May 2020

Today Top Current Affairs 30 May 2020 Get Current Affairs 30 May 2020 PDF

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!