Latest Posts

Current Affairs 8 April 2020 Daily Quiz

Current Affairs 8 April 2020 Daily Quiz :  Current Affairs 8 April 2020 Daily Quiz : current GK English, latest current gk today,...

live attenuated SARS CoV 2 vaccine

live attenuated SARS CoV 2 vaccine Read Current Affairs in English live attenuated SARS CoV 2 vaccine : will be used in treatment of COVID-19 Virus.For...

Today Current Affairs 8 April 2020 in Hindi

Today Current Affairs 8 April 2020 in Hindiप्रिय छात्र, आज के करेंट अफेयर्स 8 अप्रैल 2020 को...

Today Current Affairs 8 April 2020

Today Current Affairs 8 April 2020:Latest Current Affairs with all basic data, Be the first to know...

Current Affairs Quizs GK Daily 1 October 2019

Quiz Current Affairs GK Daily 1 October 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. Student website, in which SSC and other exams Tests for end maths will also be found, in this page you can read about the current. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 1 October 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. GK questions on current affairs IBPS, SBI Current Affairs Competitive Exam.

thump

Click To Read Current Affairs Of 1 October

Current affairs daily gk quiz

Q 1. which state,A pilot project for ushering ‘Industry 4.0’ is to boost productivity ?
Ans. Uttar Pradesh

Q 2. In which city, World Hindu Economic Forum (WHEF) 2019’s seven th edition was organized ?
Ans. Mumbai

Q 3. in which city, The 10 days Langar mela begins ?
Ans. Amritsar

Q 4. Where did DRDO tested BrahMos supersonic cruise missile for land-attack version ?
Ans. Odisha

Q 5. where was The Dashain Festival begun?
Ans. Nepal

Q 6. in which state, The timing of banks has been transformed from 10AM to 4PM ?
Ans. Odisha

Q 7. by Which country, SAFF U-18 Championship 2019 was won ?
Ans. India

Q 8.  Who earned the Tournament of Buenos Aires ATP Challenger 2019 title
?

Ans. Sumit Nagal

Q 9. Who earned title of singles in men category at the Maldives International Challenge ?
Ans. Kaushal Dharmamer

Q 10. who achieved Korea Open 2019 in men ?  
Ans. Kento Momota

Q 11. WTA Wuhan Open, was organized in which city ?
Ans. Wuhan, China

Q 12. who was awarded with Most Powerful Women in Media’ award of India ?
Ans. Kalli Purie

Q 13. The Ministry of Tourism gave the Best Tourist Guide (2017-18) Award to whom to make contribution in the industry of tourism ?
Ans. Tapan Kumar Mishra

Q 14.Viju Khote died, he was a  ?
Ans. Actor

Q 15. KPS Menon died . he was a ?
Ans. Diplomat

Static GK Question 

Q 1 . What is Argentina’s Capital ?
Ans. Buenos Aires

Q 2 . Maldives’s currency?
Ans. Rufiyaa

Q 3 . Where HQ of International Astronomical Union ( IAU ) is situated ?
Ans. Paris

Click to Read 30 September Quiz Questions

current affairs 2019

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 1 October quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, quiz questions for SBI.

Current Affairs Quiz gk Daily 1 October 2019

Latest Posts

Current Affairs 8 April 2020 Daily Quiz

Current Affairs 8 April 2020 Daily Quiz :  Current Affairs 8 April 2020 Daily Quiz : current GK English, latest current gk today,...

live attenuated SARS CoV 2 vaccine

live attenuated SARS CoV 2 vaccine Read Current Affairs in English live attenuated SARS CoV 2 vaccine : will be used in treatment of COVID-19 Virus.For...

Today Current Affairs 8 April 2020 in Hindi

Today Current Affairs 8 April 2020 in Hindiप्रिय छात्र, आज के करेंट अफेयर्स 8 अप्रैल 2020 को...

Today Current Affairs 8 April 2020

Today Current Affairs 8 April 2020:Latest Current Affairs with all basic data, Be the first to know...

Jobs Notifications 2020

Are You searching for jobs? so you are at the right place

Don't Miss

Current Affairs Quizs GK Daily 1 October 2019

Quiz Current Affairs GK Daily 1 October 2019If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government...

14 September 2019 Current Affairs

Current Affairs 14 September 2019 : Dear Students ,Today we have come with Current Affairs of 14 September 2019 . PrepareExams is giving you Daily...

GK Current Question Mix Practice Set 3

Q 1. किस भारतीय startup ने बिलियन एडटेक प्राइज 2019 जीता ? Which Indian Startup Wins the Billion Adtech Prize 2019? Ans. दोस्त एजुकेशन (Friend education)Q...

IMPORTANT AIRPORT

Students can learn about the Importance of Airport on this website. Which is the Kones...

August Important Day 2020

August Important Day 2020 : August is the Eighth month of the year. festivals, events of national and international importance comes in the August month....

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.