Daily Current Affairs Quizs

Current Affairs Quiz 4 November 2019

Quiz Current Affairs CA GK Daily 4 November 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 4 November 2019 Quiz. Important Current Affairs 2020 quiz , Important Current Affairs 2020 quiz  september month. in this article , we are giving you best 4 November current affairs quiz and 4 November  current affairs quiz questions 2020

Click To Read Current Affairs Of 4 November

Current affairs daily gk quiz

  1. Soon,the central government has decided to establish WHDs in the Nation .D letter stands for what?
    A)Desk
    B)Domination
    C)Deliver
    D)Development

     
  2. By which year, The coal India has made a plan to get its target of 1 billions tonnes coal production ?
    A)2025
    B)2023
    C)2024
    D)2026

     
  3.  In which city of India, The NationalResearch Institute of UnaniMedicine for SkinDisorders (NRIUMSD) was begun?
    A)Lucknow
    B)Hyderabad
    C)Surat
    D)Chennai

     
  4. Tell the Name of Company that has planned to acquire online marketplace ShopClues?
    A)Walmart
    B)Myntra
    C)Qoo 10
    D)Alibaba

     
  5. Name of country who has been winner of  the Emerging Teams AsiaCup 2019?
    A)Pakistan
    B)India
    C)Bangladesh
    D)SriLanka

     
  6. NewGovernor of Goa state?
    A)Mridula Sinha
    B)RamNaik
    C)Satya Pal Malik
    D)Anandiben Patel

     
  7. Name of person, who will be received honour of 28th Vyas Samman for 2018?
    A)Maniharan Swamy
    B)LK Singh
    C)Devi Prasad Shetty
    D)Leeladhar Jagoori.

     
  8. In Goa State, during IFFI, name of person who is going to be honoured with the special Icon of Golden Jubilee award?
    A)Amitabh Bachhann
    B)Salmaan Khan
    C)Rajni-kanth
    D)Shaahrukh Khan

     
  9. The Australian government is going to give  Early Career Researcher of the Year award to whom?
    A)Vikas Chaturvedi
    B)Gopal Singh Yadav
    C)K Venugopal
    D)Neeraj Sharma

     
  10. Tell us the name of Industrialist and Modinagar’s founder’s son died?
    A)MK Modi
    B)TK Modi
    C)KK Modi
    D)BK Modi

     

Static GK important Questions 2020

  1. Where is the HQ of Coal India Limited located?
    A)Ranchi
    B)Kochi
    C)Kolkata
    D)Mumbai

     
  2. Currency of Singapore?
    A)Rupee
    B)Dollar
    C)Euro
    D)Peso

Answers Lists =>>

  1. A
  2. C
  3. B
  4. C
  5. B
  6. C
  7. D
  8. C
  9. D
  10. C
Click to Read 3 November Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 4 November quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, CA quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

4 November CA Quiz  2019

Yashhuu

I love To Write Articles, I Write articles in many fields technology, news, educations, exams, gadgets reviews, coding, Apps. Facebook

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button