HomeDaily Current Affairs QuizsCurrent Affairs Quiz 26 October 2019

Current Affairs Quiz 26 October 2019

Quiz Current Affairs CA GK Daily 26 October 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 26 October 2019 Quiz. Important Current Affairs 2019 quiz , Important Current Affairs 2019 quiz  september month. in this article , we are giving you best 26 October current affairs quiz and 26 October current affairs quiz questions

Click To Read Current Affairs Of 26 October

Current affairs daily gk quiz

1) to solve dispute between MeitY and NITI will be done by panel formed by government of India, who will be head of panel?

a) Upinder Singh Bhalla

b) Krishnaswamy VijayRaghavan

c) Satyajit Mayor

d) Rajagopala Chidambaram

e) None of these

2) In UP, by which new emergency service number has been changed from Dial 100 ?

a) 112

b) 113

c) 114

d) 115

e) 101

3) for the Ease of Doing Business Reforms, which state has started an online portal SMARTPORT?

a) Andhra Pradesh

b) Haryana

c) Maharashtra

d) Odisha

e) Madhya Pradesh

4) The 1st Ladakh Literature Festival (LLF) will be on which day?

a) 29th to 31st Oct

b) 28th to 31st Oct

c) 27th to 31st Oct

d) 30th to 31st Oct

e) None

5) a co-branded health care plus insurance policy has been started by which bank with parntership of Universal Sompo General Insurance Company Ltd?

a) ICICI Bank

b) Indian Overseas Bank (IOB)

c) State Bank of India (SBI)

d) Indian Bank (IB)

e) BOI

6) new Deputy ChiefMinister of Haryana?

a) Dushyant Chautala

b) Bhupinder Hooda

c) Deepender Hooda

d) Bhavya Bishnoi

e) Bhajan Lal

7) Alberto Fernandez got victory the presidential election of which nation?

a) Phillipines

b) Argentina

c) Brazil

d) Poland

e) Germany

8) New President of Botswana on October 25, 2019 ?

a) Ian Khama

b) Quett Masire

c) Mokgweetsi Masisi

d) Festus Mogae

e) None

9) The 3rd Indian Women Cricketer, who earned the seventh edition of Wisden India Almanack Cricketer of the Year 2019 award?

a) Jhulan Goswami

b) Harmanpreet Kaur

c) Jemimah Rodrigues

d) Smriti Mandhana

e) None

10) the world’s richest man ?

a) Warren Buffett

b) Bill Gates

c) Jeff Bezos

d) Mark Zuckerberg

e) None

Answers Lists =>>

  1. B
  2. A
  3. A
  4. A
  5. B
  6. A
  7. B
  8. C
  9. D
  10. B
Click to Read 25 October Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current Affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 26 October quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, CA quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

26 October CA Quiz  2019
Current Affairs Quiz 26 October 2019 1
Yashhuuhttps://www.prepareexams.com
I love To Write Articles, I Write articles in many fields technology, news, educations, exams, gadgets reviews, coding, Apps. Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Latest Articles