Current Affairs Quiz 14 November 2019

Quiz Current Affairs CA GK Daily 14 November 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and Quiz Current Affairs CA GK Daily 14 November 2019 all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 14 November 2019 Quiz. Important Current affairs 2020 quiz , Important Current Affairs 2020 quiz  september month. in this article , we are giving you best 14 November current affairs quiz and 14 November  current affairs quiz questions 2020

Click To Read Current Affairs Of 14 November

Current affairs daily gk quiz

  1. Recently Prince Charles,is from which nation?
    A)USA
    B)Russia
    C)France
    D)UK

     
  2. Name of country will host the 19th council of heads of government of the Shanghai Cooperation Organisation 2020?
    A)China
    B)South Africa
    C)India
    D)Australia

     
  3. Who has  signed an agreement with Singapore Fintech Association (SFA) to increase cooperation for development of financial technology industry in India and the southeastAsian nation?
    A)FICCI
    B)NASSCOM
    C)SIDBI
    D)RBI

     
  4. Recently, President rule imposed in which state ?
    A)Maharashtra
    B)Odisha
    C)Andhra Pradesh
    D)Delhi

     
  5. In which city, Swachh – Nirmal Tat Abhiyaan was begun?
    A)Mumbai
    B)Chennai
    C)Kochi
    D)Vishakapatnam

     
  6. to promote industries, Name of state govt that has setted up Economic Advisory Council ?
    A)Haryana
    B)Odisha
    C)Andhra Pradesh
    D)Maharashtra

     
  7. The festival ‘Bali Yatra’ was enjoyed in which state?
    A)Sikkim
    B)Assam
    C)Karnataka
    D)Odisha

     
  8. India is participating The Tiger Triumph exercise with which other country?
    A)China
    B)Russia
    C)USA
    D)Kazakhstan

     
  9. Suranga Bawadi is located in which state?
    A)Assam
    B)Karnataka
    C)Sikkim
    D)Odisha

     
  10. In which city, The 9th BRICS trade ministers meetting was held ?
    A)Capetown
    B)Tokyo
    C)Beijing
    D)Brasilia

    View Answer
     
  11. According to SBI report,what will be GDP of India for FY 2019-20?
    A)4.8%
    B)6.6%
    C)5%
    D)5.3%

     
  12. Who was selected as interim president of Bolivia nation?
    A)Scott Morrison
    B)Jean Jones
    C)Jeanine Anez
    D)Evo Morales

     
  13. theme of World Pneumonia Day 2019?
    A)Healthy Lungs for All
    B)Health and Lungs
    C)Stop Pneumonia
    D)Raise Awareness about Pneumonia

     
  14. theme of World Kindness Day 2019?
    A)Make world a better place
    B)Thanks to your Materials
    C)Empathy, encouraging people across the globe
    D)Spread Kindness and love

Static GK important Questions 2020

  1. Where is the HQ of FICCI?
    A)Mumbai
    B)NewDelhi
    C)Chennai
    D)Pune
  2. What is the capital of Bolivia?
    A)Sucre
    B)La Paz
    C)Beijing
    D)Rome

answers Lists =>>

  1. d
  2. c
  3. a
  4. a
  5. d
  6. a
  7. d
  8. c
  9. b
  10. d
  11. c
  12. c
  13. a
  14. c
Click to Read 13 November Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 14 November quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, ca quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

14 November ca Quiz  2019

About Yashhuu

Current Affairs Quiz 14 November 2019 1I love To Write Articles, I Write articles in many fields technology, news, educations, exams, gadgets reviews, coding, Apps. Facebook

Leave a Comment