Current Affairs Quiz 11 November 2019

0
21

Quiz Current Affairs CA GK Daily 11 November 2019

If someone wants to prepare for all the current GK, then he can do the current government job and Quiz Current Affairs CA GK Daily 11 November 2019 all the exams from the current website GK 2019, current GK English, latest current, etc. current affairs daily quiz. today Current Affairs gk 11 November 2019 Quiz. Important Current affairs 2020 quiz , Important Current Affairs 2020 quiz  september month. in this article , we are giving you best 11 November current affairs quiz and 11 November  current affairs quiz questions 2020

Click To Read Current Affairs Of 11 November

Current affairs daily gk quiz

  1. the DIN system of Central Board of Indirect Taxes (CBIC) has come effect .What is full form of DIN?
    A)Documentation Income Number
    B)Documentation Insolvent Number
    C)Documentation Inspection Number
    D)Documentation Identification Number

     
  2. A panel is formed to implement order of Amit Shah for 100days homestay to CAPF soliders, name of it, who has been chosen as head of panel?
    A)S Hariharan
    B)Manish Singh
    C)Ramesh Sobti
    D)Atul Karwal

     
  3. According to the Registrar General of India reports, The maternal mortality rate of India has dropped by how much points in a year?
    A)8
    B)6
    C)7
    D)10

     
  4.  in which city,The Sanskrit Bharati Vishwa Sammelan is being held?
    A)NewDelhi
    B)Bengaluru
    C)Kochi
    D)Pune

     
  5. in which city, The Mid Planning Conference (MPC) for MILAN exercise was held?
    A)NewDelhi
    B)Chennai
    C)Vishakapatnam
    D)Mumbai

     
  6. NASA showed first electric airplane?
    A)S 36 Armetis
    B)X 34 Armerus
    C)X 57 Maxwell
    D)D 40 Arhina

     
  7. RBI has increased household income limits for borrowers of Non-Banking Financial Companies (NBFCs) and microfinance institutions (MFIs) from one lakh rupees?
    A)3 lakh rupees
    B)2.5 lakh rupees
    C)2 lakh rupees
    D)1.25 lakh rupees

     
  8. Name of youngest Indian cricketer Who has scored international fifty?
    A)Smriti Mandhana
    B)Harmanpreet Kaur
    C)Akanksha Rajput
    D)Shaifali Verma

     
  9. Ramakant Gundecha was a?
    A)philosopher
    B)Maestro player
    C)Singer
    D)Actor

    View Answer
     
  10. Tirunellai Narayana Seshan, was a ?
    A)Author
    B)Singer
    C)Civil Servant
    D)Politics

     

Static GK important Questions 2020

  1. Where is the HQ of Central Board of Indirect Taxes and Customs?
    A)Lucknow
    B)Mumbai
    C)Pune
    D)NewDelhi

     
  2. HQ of RBI bank?
    A)Chennai
    B)Lucknow
    C)Mumbai
    D)NewDelhi

Answers Lists =>>

  1. C
  2. A
  3. A
  4. B
  5. A
  6. D
  7. D
  8. A
  9. C
  10. A
  11. A
  12. D
  13. D
  14. A
  15. A
  16. A
Click to Read 10 November Quiz Questions

Click to get current affairs 2019 list

current gk daily

Daily Current Officers and Rajasthan GK Download Current affairs 2019 Students can also visit this website GK Download and. current affairs daily quiz. 11 November quiz questions ,Latest september quiz questions ,new september quiz questions, important september quiz questions, ca quiz questions for SBI and current affairs quiz 2020.

11 November ca Quiz  2019