Home Amazon Quiz Amazon Quiz Answers Today 29 August 2022

Amazon Quiz Answers Today 29 August 2022

Amazon Quiz Answers Today 29 August 2022: Amazon India has introduced the daily Amazon Quiz for its users where they can attempt to answer questions and can have an opportunity to win exciting prizes of Rs 20,000. Users can start The Amazon Quiz Today and The prizes include free products such as mobile phones and other gadgets and goodies and an Amazon Pay balance.

Amazon Daily Quiz Answers Today: Overview

Quiz NameAmazon Quiz Questions and Answers
Today’s Amazon Quiz Prize:20,000 pay balance
Amazon Quiz Date:August 29th, 2022
CategoryAmazon Quiz
Amazon Quiz Time:12 midnight –11:59 PM
Winners ListAnnounced

Amazon Quiz Answers Today: 29th August 2022

Q1. Regis Chakabva captained which team, in a recent series ODI series against India?

Answer: Zimbabwe

Q2. Top Gun: Maverick surpassed which film to become Tom Cruise’s highest grossing film of all time?

Answer: Mission Impossible- Fallout

Q3. Asia’s largest Compressed Biogas (CBG) has begun its commercial operations in Sangrur in which state?

Answer: Punjab

Q4. Name this former President’s wife, who has also run for the US Presidential post

Answer: Hillary Clinton

Q5. This company has often referred to themselves as the three _ company. Fill in the blanks

Answer: Stripe

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers: 29th August 2022

Q1. Who has been appointed India’s first National Maritime Security Coordinator?

Answer : G Ashok Kumar

Q2. Which of these neighbouring countries have decided to adopt India’s UPI system?

Answer : Nepal

Q3. Rameshbabu Praggnanandhaa grabbed headlines after defeating world No. 1 & five-time world champion in which sport?

Answer : Chess

Q4. Who is the current CEO of this tech company?

Answer : Shou Zi Chew

Q5. Name this animal

Answer : Pangolin

Amazon Daily Quiz:

Amazon Quiz Answers Today 14 July 2022

Amazon Quiz Answers Today 13 July 2022

Amazon Quiz Answers Today 12 July 2022

Amazon Quiz Answers Today 11 July 2022

Amazon Daily Quiz Time Details:

  • Quiz Name: Amazon Daily Quiz
  • Prize of Quiz: 25000/-
  • Conducted by: Amazon India
  • #amazonDaily

How to Play the Amazon answer and win the quiz?

Step 1: Firstly, Download and install the Amazon App from Google Play Store or Apple’s App Store. (If you don’t have App).

Step 2: Open the Amazon App.

Step 3: now, you must log in or create a new account to play the Amazon quiz.

Step 4: How to Join the Amazon Quiz: Follow these steps >> Go to the homepage and scroll down in the Amazon app >> Offers Section >> click on Amazon Quiz 8 AM to 12 PM.

Note: Users can also join the quiz to do this Menu >> Programs and Features >> FunZone.

Step 5: Here, you will just click on the Amazon Quiz Banner & tap on the “Start” button to play the quiz

Step 6: Attempt the five questions correctly to win exciting prizes.

.

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

****************

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisement

Latest Articles