HomeAmazon QuizAmazon Quiz Answers Today 21 August 2022

Amazon Quiz Answers Today 21 August 2022

Amazon Quiz Answers Today 21 August 2022: Amazon India has introduced the daily Amazon Quiz for its users where they can attempt to answer questions and can have an opportunity to win exciting prizes of Rs 20,000. Users can start The Amazon Quiz Today and The prizes include free products such as mobile phones and other gadgets and goodies and an Amazon Pay balance.

Amazon Daily Quiz Answers Today: Overview

Quiz NameAmazon Quiz Questions and Answers
Today’s Amazon Quiz Prize:20,000 pay balance
Amazon Quiz Date:August 21st, 2022
CategoryAmazon Quiz
Amazon Quiz Time:12 midnight –11:59 PM
Winners ListAnnounced

Amazon Quiz Answers Today: 21st August 2022

Q1. Avinash Sable set a new national record as he won silver in which event at the recently concluded Commonwealth Games?

Answer : 3000 m steeplechase

Q2. Secret __ is a newly announced web series that will star Samuel L. Jackson as Nick Fury. Fill in the blanks

Answer : Invasion

Q3. Founded by the organization ‘Big Cat Rescue’, 10th August is celebrated as what day?

Answer : World Lion Day

Q4. This is the flag of which country

Answer : Jamaica

Q5. Where is this majestic cathedral located?

Answer : Milan

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today: 21st August 2022

Q1. Housing finance firm HDFC is merging with which bank?

Answer : HDFC Bank

Q2. How do we better know the 23rd Headquarters Special Troops of the US Army, who were recently awarded the Congressional Gold Medal?

Answer : Ghost Army

Q3. IJmuiden sea lock, claimed to be the largest sea lock in the world, was inaugurated in which country?

Answer : Netherlands

Q4. Eileen Gu born in California, won gold in the Big Air event of this sport at the 2022 Winter Olympics representing which country?

Answer : China

Q5. Which company is the parent organization of this mobile brand?

Answer : BBK electronics

Amazon Daily Quiz:

Amazon Quiz Answers Today 14 July 2022

Amazon Quiz Answers Today 13 July 2022

Amazon Quiz Answers Today 12 July 2022

Amazon Quiz Answers Today 11 July 2022

Amazon Daily Quiz Time Details:

  • Quiz Name: Amazon Daily Quiz
  • Prize of Quiz: 25000/-
  • Conducted by: Amazon India
  • #amazonDaily

How to Play the Amazon answer and win the quiz?

Step 1: Firstly, Download and install the Amazon App from Google Play Store or Apple’s App Store. (If you don’t have App).

Step 2: Open the Amazon App.

Step 3: now, you must log in or create a new account to play the Amazon quiz.

Step 4: How to Join the Amazon Quiz: Follow these steps >> Go to the homepage and scroll down in the Amazon app >> Offers Section >> click on Amazon Quiz 8 AM to 12 PM.

Note: Users can also join the quiz to do this Menu >> Programs and Features >> FunZone.

Step 5: Here, you will just click on the Amazon Quiz Banner & tap on the “Start” button to play the quiz

Step 6: Attempt the five questions correctly to win exciting prizes.

.

📣 Prepare Exams is now on Facebook, Twitter, Instagram, and Google News to get all the latest News first Like, Follow and bookmark our website @ PrepareExams.com.

For all the latest Updates, download PrepareExams App.

****************

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisement

Latest Articles